Op de fiets naar Gibraltar - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Hans Juffermans - WaarBenJij.nu Op de fiets naar Gibraltar - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Hans Juffermans - WaarBenJij.nu

Op de fiets naar Gibraltar

Door: HansJuffermans

Blijf op de hoogte en volg Hans

29 April 2010 | Nederland, Leiden

Nog 2 dagen en dan is het zo ver, het vertrek. Gisteren het laatste trainingsritje met Arjan gemaakt. Het fietsen ging lekker en het mooie weer deed de rest. Vol vertrouwen babbelden wij over de dingen die komen gaan. Wij hebben er zin in. Straks de bagage maar eens bij elkaar zoeken en inpakken zodat morgen nog Koninginnendag gevierd kan worden. Zaterdag om 9.00 uur is het vertrek gepland. De weersvooruitzichten zijn wat minder maar dat zal de pret niet drukken. De eerste nacht slapen wij in Turnhout. Dit betekent ongeveer 100 km fietsten. Is zeer goed te doen lijkt mij. Ik hoop met enige regelmaat een berichtje via deze site te versturen, maar weet niet of wij regelmatig van een Wifi netwerk gebruik kunnen maken. Het volgende bericht komt "van de fiets".

• 29 April 2010 - 16:38

Waldo:

Goede reis, Hans!
    PS je leest toch wel de reacties op je verslagen? Waar blijft dan die foto (in fietsbroek)?

• 30 April 2010 - 09:43

Arjan:

De volle tassen staan gepakt. Nog even nadenken of een t-shirt meer of minder kan. Na een jaar (!) voorbereiding ben ik er helemaal klaar voor en zie ik uit naar het vertrek en leuke weken met Hans. Ik zal af en toe ook een reisverslag doen en volg de reacties op de voet. Natuurlijk zijn we blij met alle fanmail. Arjan

• 02 Mei 2010 - 11:45

Angela:

Gister hebben de heren 150 km gefietst door de regen en zijn nu dus al in Belgie. Het aantal km per dag kan wat minder, niet te hard van start gaan anders zijn jullie te snel bij het eindpunt!! De route kaart hangt in de kamer en wij volgen jullie zo goed als het kan. Timo moet erg wennen zonder zijn vader.
    Vandaag heerlijk een film gekeken met zijn vieren, het regent toch..... Veel plezier en zijn de biertjes lekker? Kus Angela

Verslag uit: Nederland, Leiden

Hans

Samen met Arjan van der Weel ga ik naar Gibraltar fietsen. Op de fiets zie je zoveel meer van het landschap waar je doorheen trekt. Je voelt en ruikt je omgeving. Ik weet nu al bijna zeker dat ik de beleving van "het op reis zijn" opnieuw zal gaan uitvinden.

Actief sinds 19 April 2010